Hiilyuss arin62 habersizce hamile kaldım bebem 10 aylık 6 aylık gebeyim😂 ben sana haber veririm bi kaç aya 😂😂
burko arin62 benim de bebeğim 10 aylık ama düşünmüyorum çok çok erken çünkü insan kendine bile zaman ayıramıyorken çok zor tabi düşüncem 3 yaşına filan girince tabii kaza ile her an herşey olmaz ise
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 7ay çok erken. En az bebeğinizin bezi bırakması lazım, benim düşüncem bu yönde 🤗
Yigit_pasam arin62 oğlum 3 buçuk yaşında.3 yaş aralığı uygun dedik 4 5 aydır deniyoruz ama olmuyor 🤷🏻♀️
Liyosunannesi Yigit_pasam bizee kızım 4 yasına girerken artık kardesi olsun dedik kızım 5 yasına gircek yeni hamileyim kafaya takmayın😂
Sienna arin62 kız acil önersek ne yapıcam hemen bugunden gebelik planlamasımı yapıcaksım bellıkı bebegın uslu bı ayaklansın yurusun kemdını ıfade edebılsın bezdem cıkacak kadar olsun yoksa karnın burnunda egıl kalk cocugu zor ılkıne haksızlık olmasın
gvnsmy arin62 beneğim 17 aylık arada üç yaş olsun dedik ve beklenmedik anda hamile kaldım 😂 bir aylık hamileyim