ilaydaaysima Ustunde sutlu elmali yazan veya sutlu yazan mamalari hic kullandiniz mi mesela 6 ay uzeri diyo sutlu muzlu diyo toz kasik mamasi ? Kullanmak siknti olurmu
ilaydaaysima ilaydaaysima kizlar meral ediyorum elimde hipp marka sutlu elmali kasik mama var versem sorun olurmu kizm 7 aylk sut yasina kdr yasak bilyrm ama
ilaydaaysima ilaydaaysima icinde sutlu yazan mamalari kullanmak icin yasina kdr beklemek mi lazm 6 ay ve uzeri diyor ama sutlu
Glrmila ilaydaaysima bilgim yok ama ustte kalsin kasik mamayi diyorsunuz ben 19 aylikken memeden ilk ayırdığım da vermistim kizima. Ama sizin yerinizde olsam vermezdim 1 yastan önce. Cok zor durumda iseniz bir iki kere denenebilir yinede
ilaydaaysima Glrmila genellikle evde yapiyorm da hediye geldi sutlu yulafli bosa gitmesin die versemmi diye dusundm
Glrmila ilaydaaysima cokda temiz icerikli degiller aslina bakarsanız. Elzem bir durum yok belliki vermeyin derim daha cok kucuk. Bende memeden kesince sudan cikmjs balik gibi hissettim acmi şüphesi ile 2 ay kdr uyku öncesi veriyordum sonra gereksiz oldugunu anlayip bırakmıştım