Emine_2222 Kızlar kuzenim doğum yaptı dün bebeğinin popo deliği yok bugğn ameliyat ettiler açamamışlar torba takıcaz 1 yaşında yeniden ameliyat edecez demişler kuzenim şuan çok kötü durumda sürekli ağlıyo başına böyle bişey gelen oldumu acaba
srbnblgn63 Emine_2222 benim kuzeniminde kızı aynı şekildeydi tabi 3 yıl önce vefat etti bissürü ameliyat geçirdi yan tarafindan delik açmişlardı özel bezleri oluyor onların ona çare bulamamışlardı 8 yaşinda vefat etti yavrum inşallah sizin bebeğin şifası bulunur.
Rwerdst Emine_2222 benim kuzenimin kuzeni öyleydi😅 biraz uzak akraba gibi oldu ama çokta uzak değil. Bebek baya küçük doğmuştu. 6 ya da 7. ayda doğdu yanlış hatırlamıyorsam. Popo deliği yoktu bildiğin ameliyat oldu. Öyle açıldı. Şuan 5-6 yaşında falan hiç bir sorunu yok.
Emine_2222 srbnblgn63 sadece popo delği kapalı oldugu içinmi vefat etti yoksa başka rahatsızlığıda varmıydı
One-life srbnblgn63 neden bunu yazdınız şimdi zaten üzgün bi anne yaptığınız patavatsızlık belli ki başka sağlık sorunları da vardı kaybedilen bebeğin
Milanbebek srbnblgn63 benim kuzenim de öyle doğdu. Yandan delik açtılar şuan 17 yaşında hala bu şekilde yaşıyor …