sakinol66 şimdi yazabilicem😃 benim de oğlum bugün tam 14 aylık . 2 haftadır falan sabaha karşı 5-5 buçuk gbi uyanıyor ve geri uyumuyordu . Geceleri sık uyanmaya başlamıştı. Uyku eğitmenine sordum oda tek uyku sinyali gelmiş dedi . Ama daha ay olarak küçük dedi. 2 uyku devam etse iyi olur dedi . 1 tam uyku 2. Yi Şekerleme ( 45 dk ) yap bi 10 gün dene dedi. ( belki denersin diye bu söylediğini de yazdım ) denedim fayda etmedi bu arada 14 aydır benim oğlumun sabah 7lerde uyandığı 30 u geçmemiştir . Hep 6 da kalkıyor hatta 6 buçuk bilr nadirdir. 2 gün önce tek uykuya düştük bende sizin gni asla dayanamaz diyordum ama onlar vücutları hazır olduğu için tahmin ettiğimiz kadar zorlanmıyor. 7 buçuğa kadar bebek arabasında yada normal arabada uyutup o şekilde uyku saatine kadar bekletebilirsin. Ama zorlanırsa da kafası alışana kadar zorlanır sadece sabır etmek gerek . Uyku aralıklarını da şöyle söyledi. 12 saat uyanık 12 saat uyuyacak şekilde dedi . 12 buçuk 1 arası uykuya girecek. Kaç dk uyursa 19:30 -20 gece uykusu olacak . Eğer 45 dk bile uyuduysa geri döndürmeye çalışma zamanla uzayacak . Bu arada söyledim ya oğlum 6 buçuk bile nadir gördük diye tek uykudan mi bilmiyorum bugün 6:40 da uyandı ben şok 😃😱🌸🌸