Kızım gayet güzel ilerleyen bir bebekti . Emeklemesi, yürümesi . 3 hafta önce birden kendini kapadı komut almadı , duruldu . Korkmuştu onunla mi ilgili dedik ama takip edenler bilir psikiyatriyle görüştük otizm düşünmüyorum ama sansa bırakmayın özel eğitim alın dedi . Kızım bir hafta içinde komut almaya , vücudunun organlarını göstermeye başladı . Adına tepki göz teması var artık.Bebegi ile oynuyor işaret ediyor .ama beni rahatsız edenler de var mesela arada ellerine bakması bu cidden canımı sıkıyor , göz dalmaları çok dalıyor , parmak ucunda yürüme (bunu birçok çocuk yapıyor o yüzden biraz takılıyorum ) , sosyal gülümseme var ama çok gülüyor Mu değil bazen şarkı söylüyorum taklit yapıyorum yani bana bakıyor izliyor gülmesi gerekmiyor mu? süpürge nerede dedim işaret ettim bana bön bön baktı oraya bakmadı. Şöyle hissediyorum biri aşagıya çekmeye çalışıyor biz bırakmamaya çalışıyoruz . Ev işi yapmıyorum kızımla ilgileniyorum ama ne olacak bilmiyorum umarım iyiye gider. Keşke Tr de olsak kreş iyi gelirdi ama şansımız buradayız. Her gün dua ediyorum Allahım koru bu illetten