Urasss13 Kızlar yakın zamanda alan var mı aldıysanız hangi modeli nerden kaça aldınız memnun musunuz? Almayı düşünüyorum ama çok fazla model var fiyatlar çok değişken hangisini almalıyım karar veremiyorum uygun olanı almak istiyorum ama diğerlerinde kalıyor aklım alanlar varsa yorum bekliyorum sizden
Urasss13 cocomelon33 o daha mı güzeldi 😁 bende çok aradayım o kadar seçeneği var ki insan karar veremiyor
cocomelon33 Urasss13 çok şık kibar temizliği vs çok kolay.Philipsin günlük haftalık aylık temizlikleri temizlik ürünleri varmış orda dinleyince vazgeçtim nespresso aldım.Kapsülü pahalı diyorlar ama jacobs kapsüllerinden kullanıyorum baya uyguna geliyor.
Urasss13 cocomelon33 temizlik için sürekli 0rün mğ almak gerekiyor bir tanıdığımda var giç bahsetmemişti
Urasss13 Jadewinder kaça nerden aldınız? Kahve sıcaklığı nasıl oluyor birde alt modelle farkı ne biliyor musunuz
cocomelon33 Urasss13 sürekli mi bilemem kullanıma bağlı yapılan temizliğe göredir ama ürün çeşiti çokmuş yağ,kireç sökücü sıvı,içine atılan bir tablet varmış bir de içindeki su filtresini belli aralıklarla değişmek gerekiyormuş ve geneli de pahalı ürünler.
Jadewinder Urasss13 hepsiburadadan söylemiştm. 22 bindi ama şimdi baktım biraz daha ucuzlamış 🙈 sıcaklığı siz ayarlayabiliyorsunuz. Biz çok sıcak istedik. Alt modelleri ile fark genelde kahve çeşidi oluyor diye kalmış aklımda şimdi çok hatırlayamadım.
cocomelon33 Urasss13 öyleymiş maalesef ben de bunları duyup araştırınca vazgeçtim araştırın yine de kendiniz iyice kullananlar daha iyi yardımcı olur.
Urasss13 Jadewinder bende bu modeli almayı düşünüyorum filtre olsyı nasıl oluyor ne kadar süre geçince değiştirmek gerekiyor? Aynen biraz daha uygun şuan fiyatı şansınıza
Jadewinder Jadewinder 1 yıl falan dedi eşim ama en kötü normal içme suyu kullanabiliriz çok pahalıysa diye düşündük