Mrymboz Evde lazer epilasyon alıpta yapıp memnun kalan var mı gerçekten özel bölge m artık ağda yüzünden çok sinirlerim bozuldu tahrik oldu ve çok kötü agrı yaptı bugün ☹️
ezelmom Mrymboz tabikiii faydası var o kadar insan neden yaptırıyor doğum öncesi zten lazerliydim işte gebelikte biraz çıktı ama az şimdi doğurdum birkaç seans atış yaptırırım onlarda biter sürekli temiz olma hissi kadar var mı güzel sey.ağdayla kim uğraşıcak
Mmdr Mrymboz evde lazer yapmadım ama ,agdadan lazere gecen birisi olarak o kadar rahat ki tek seans yaptırdim uzamadan döküldü direk agdadan falan büyük kolaylik tek bölge gitmiştim denemek amaçlı geri gidince tüm vucud gidicem
yasemincicek Fayda görmemek imkansız ama siz eve alınan cihazlardan bahsediyorsunuz sanırım.. Onların yorumlarına bakmak lazım. Ben İzmir’de yives clinic diye bir yer var oraya gittim oldukça memnunum. Tüm bölge gidiyorum ve gerçekten büyük rahatlık. Artık tertemiz hissediyorum kendimi. Burada detayları var https://www.yivesclinic.com/lazer-epilasyon-uygulamalari
_Burcu0111111 Bizde araştırıyoruz fakat şöyle bir bilgi edindik bir süre sonra atış sayısı bitiyormuş o yüzden kafamız karıştı