tikitak Kızlar bakiciya ne kadar ücret veriyorsunuz ? Sabah kaçta verip akşam kaçta alıyorsunuz kaç saat bakıyor ??🌹🌹
Alerjikrinit tikitak sabah 8.30 akşam 15.30 7.500 veriyorum ama biz ağustosta anlaşmıştık. 4 gün bırakıyorum ama 5 gün üzerinden anlaşmıştık
Semaemrahamza tikitak haftada 4 gün Sabah 8 akşam 5 günlük işe de yardımcı oluyor 9500 tl mayısta 5 gün gelicek 12 falan düşünüyoruz Antalya kepez
gmzkbr Sabah 8.45 öğlen 01.45 arası haftada 4 gün bakacak, 7bin vermeyi düşünüyorum. Yer Sakarya. Diğer arkadaşlar da şehir belirterek yazarsa fikir edinmiş oluruz
moommyyy gmzkbr ben de sakaryadayım ve eylülde aynı sizin gibi yarım gün bırakmayı düşünüyorum fakat bakacak kimseyi bulamıyorum nereden buldunuz acaba?
gmzkbr Büyük oğlumun bakıcısıydı 5 yıl önce, onunla anlaştık tekrar. Siz neredesiniz, ne iş yapıyorsunuz, soralım etrafa belki biri çıkar
omermomsss Istanbul icin ucret veren varmı? Bende seneye bakıcı tutucam. Günde 5 veya 6 saat sadece 1 yaşinda olucak bebegim.
coraplarheptek omermomsss eğer tecrübesi mevcut biri tercih edilecekse 10 binden baslatıyorlar neredeyse ama daha az ücret alanlarda sigortalarının yapılmasını istiyor ama çevreden tanıdık vs sahıbındende ilan şeklinde yapacaksanız daha Uyguna bulabilirsiniz