hbbplt Kızlar soru başlıkta 12. Ayında tatile gidicez havuzlu otel tatili olacak mayo olabilir yada o an ihtiyacım olabilecek şeyler olabilir ne önerirsiniz acaba tatili konforlu ve kolay hale getirmek için endişelerim var oğlum hiç durmuyor şuan 9 aylık umarım gittiğime pişman olmam
hunilimomy hbbplt Güneş kremi,uv mayolardan, şapka, Müslin örtü,bornoz havlu gibi ,külot mayo bez ,oyalayacak oyuncak, kolluk veya gölgelikli simit , deniz ayakkabısı
ikievlat hbbplt şişme havuz alabilirsiniz siz havuzdan çıkarken oda havuzun içinde oyuncakları ile oynar 💘
umay97 hbbplt bende şurda durayım bizde 14 aylıkken gideceğiz şuan 10 aylığız. Nasıl olacak korkuyorum inşallah ben de gittiğime pişman olmam 😄
kums hunilimomy 6 günlük bir tatil için külot mayo bez kaç adet gider acaba ne kadar Aralıkla değiştirmem gerekir
hunilimomy kums yani şöyle biz her denize gir cikart yaptığımızda değiştirdik girip bi saat falan kalip çıkıyorduk disarda biraz vakit geciriyorduk beslenmesi falan sonra tekrar gireceğimiz zaman yenisini takiyorduk
Aslihn0707 kums deniz mayosu bezi çişi tutmuyor havuza denize girince kaka içinde kalsın DİE var denizden çıkıp tekrar onu takip restoranda gidince sulu şaka olabilir size bilginiz olsunnn sadece suya girerken kullanılıyor
hunilimomy kums suyu cok seviyorsa bebisiniz yetmeyebilir benimki sevmiyordu o donem bise yetmisti ama bu yaz mümkün degil yetmez
kums hunilimomy bizimki seviyor 1 yaşında oluyor gidince tatile o zaman yetmez kesin ben bir paket daha alayım en iyisi birde hangisini kullaniyorsunuz
sezer2022 hbbplt ben en çok ek gıda stresine girmiştim ama açık büfede meyveli yoğurtlar hoşaflar doluydu, çok güzel geçmişti 🥰 bide havuz için şemsiyeli simit tavsiye ederim
motherthea Norveckizi eğer güzel temizlenen bir havuzsa güvenilir bir yerse su da yutsa enfeksiyon kapmıyor ben hamileyken bile girdim oğlumla eşimle gitmiştik geçen yaz hiç sorun yaşamadım