Prenses21 Kizlar persembe gunu kan verdimde 488 cikmisti bugun 1644 cikmis kese alttan bakti halde yok gorunmedi sizce cok yukselmemismi kuzenim ikiz olabilecegini soyluyo
Elfgrn Prenses21 ikiz betadan anlaşılmaz onu diyim ilk ki değer de anormal yüksek değil normal 3 günde olan artış iyi az değil bayramdan sonra gidin değerde düşme çok az yükselme olmazsa muhtmeelen o zaman goreceksinizdir
Elfgrn Prenses21 o zaman doktor varsa o zamanda olur ben doktor yok diye bayram sonrasi dedim o 3 bin sonrası genelde gözükür o zamana rahat geçer bu değeri görürsünüz içinizi rahat tutun
Prenses21 Elfgrn ben 1500 de alttqn bakildiginda gorunur diye biliyodum 2 gun snra muhtamelen betw kac olur
Elfgrn Prenses21 O değerde görünen var en az 1500 ama genelde 3000 sonra net görünür. Bekleyin sabrın sonu selamet
konubebek Prenses21 2 günde bir 2 katına çıkar ikiz olması durumu yok Sağlıklı artmış 3 gün sonra gitmişsiniz normal olarak 488 in 2 katından fazla artmış ikiz olsaydı 4 katı bir yükselme olurdu 2 gün sonra betanız bebek sağlıklıysa 3000 3500 arası olur