NatashaRomanoff Kızlar çok hastayım hava değişikliği ile üşütme. Kızım emiyor 1 yaşında. Serum takınabilir miyim ona göre hastaneye geçicem.
gncglozclk NatashaRomanoff benim Bi arkadasım oglu hastanede yatarken 3 4 aylık felandı beraber kalıyorlardı emzırdi için oda üşütmüş orda serum taktırmıstı kendine kaldı ki bende anne sutu veriyorum antibiyotik kullandım mastıt ıcın kızım 1 aylıktı cok gecmıs olsun 💕
NatashaRomanoff NatashaRomanoff üstte kalsın cevap bekliyorum anneler hiç takındınız mı ? Kayınvalidemdeyim eltim bişey olmaz bende takındım diyor (emzirirken) ama çok güvenemiyorum hastaneden de takamayız emziriyorsun diye duyup geri dönmek istemiyorum
NatashaRomanoff gncglozclk çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 gidipte takamayız derlerse o kadar yol gitmek istemiyorum halim yok hiç vallahi
NatashaRomanoff gncglozclk takıldı dün gittim bugün çok iyiyim ama parasetamol ve vitamin kompleksi yaptılar öyle dediler emziren annelere bu karışımı verebiliyoruz sadece denildi 🌸 Hasta anneler varsa bilgileri olsun 🙏🏻