Nry İyi Geceler arkadaşlar.. Saçma gelebilir belji bilmiyorum ama Ben kilo alamıyorum 52kg boyum 1.63 ama yüzüm çok zayıf ve hiç memnun değilim, rengim soluk hastaymışım gibi duruyo, iştahımda var yani yerim herşeyden , benim gibi olan var mı bi önerisi
Askmeyvesininannesi Nry gece yatmadan evvel ekmek arası patates kızartması bol mayonezli . Yarım ekmek ye üstüne yarım ekmekte nutella sür ama hayvan gb sür ve ye
Beyza_osmanaras Bende sütle cici bebe yerdim şimdi aksıyor yiyemiyorum şimdi bende zayıfım boy 160 kilo en son 51 di
Pembis Bence bu post kaldrılmalı . Zira depresyona soktu şuan beni 😔 ben mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum😏
Small_lion @Nry aslinda kilonuz az değil boyunuza gore sagliginiz da yerindeyse dert etmeyin bende 50 kiloyum istediğim kilodayım bebekle çok yoruluyorsaniz uykusuzluk falan yüzünüz o yüzden solgun olabilir
Askmeyvesininannesi Nry salladım zaten 😀😀 ben kilo vermeye çalışanlardanım bana zayıf bir vücudu ver çok deşl on günde beş kilo aldırırım 😀😀😀🙋🏼♀️
Nil595959 Nry pazarlarda var canım. Ben 44 kiloydum çırpı gibiydim. Onun cok faydasını gördüm. Zaten internetten bak her derde deva =)