keremaliii Merhabalar Leslie nin etkisini gören var mı başlamayı düşünüyorum da malum doğum kiloları duruyor yaz geliyor ne kadar sürede etki gördünüz ne kadar süre ne kadar kilo verdiniz paylaşır mısınız??
Kayra_68_aksaray keremaliii beeeen 25 kilo verdim tabi diyet ile doğumdan sonra aldım.ama bayramdan sonra tekrar başlıyorum
Kayra_68_aksaray keremaliii diyet yaparsan ben 3 ayda verdim galiba pandemi donemiydi hep evdeydik 15 dakika ile başladım 45 dakika ya kadar çıktım ekstra basen gobak eriten hareketler yaptım ekmek hiç tuketmedim seker i azalttım bayaa
K_melike keremaliii düğün zamanı 7 yıl önce yapmıştım 6 ay kdr yaptım hem leslie hem diyet 10 kg verdim
neon12 keremaliii evet etkili . ilk dogumundan 20 den fazla vermıstım diyet leslie yürüyüste eklıyorum
keremaliii neon12 hadi ya süper bende diyetisyene başladım da spora gitmek zor oluyo bebek falan en iyisi evde yapmak o zaman
Elifkskll keremaliii ilk doğumumda lesloe ve yürüyüşle 25 kilo verdim bayramdan sonra tekrar başlayacağım insallah
Fasulye12 htfrt irade meselesi , yoksa dedikleri anlaşılan Türkçe videolar da var . Bende yaparken sıkılyorum 🤦🏻♀️