hfueidjdjhebdb Kızlar bebeğim burnuna köpük tanesi girmiş eşimle çıkarmaya çalışırken ağladı burnu küçük zarar vermim diye sert davranmadım içine kaçtı şimdi gözükmüyor napacam taktik verin
lceLady hfueidjdjhebdb Geçen gordum ünlü birinin cocugu oda boncuk sokmustu burnuna. Bi cihazla cıkartıyorlar
hfueidjdjhebdb Ucansupurge haftasonu nereye gidecem acile hiç guvenemem biseyde yapmazlar 40 atesliyken bile eve gondermisti
Ucansupurge hfueidjdjhebdb canım benim solunumunu tıklayabilir güvenmiyorum diyorsun da her doktor bir değil. O gün ilgisiz bir nobetciye denk gelmiş olabilirsin. Sırf ön yargin yüzünden çocuğunu mu riske atacaksın
lceLady hfueidjdjhebdb Ya gitmediyseniz bi karabiber falan koklatin arkadasın dediği gibi hapşırırsa bellki cıkar
66arasim hfueidjdjhebdb Hapsursa keşke çıkarda köpük yumsak ya geriye kaçmıştır doktorlar bı cihazla çıkartıyor siz uğraşmayın zarar verenbilirsiniz istemeden
hfueidjdjhebdb lceLady aynen öyle yaptım hapsurdu cikmadi ağzından ufledim çıkmadı acile gidiyoruz Anestezi yapmazlar inşallah