Hls_afra Kızlar acil cevap verir misiniz evimde böyle bişey buldum muska gibi sizce nedir ama fotoğraf yükleyemiyorum nerden yükleyebilirim
Gizmokzilla Hls_afra https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
Bebekcino Hls_afra Sanki birinin kolyesiymiş düşmüş gibi hissettim sizin evinize gelen giden misafir olduysa onlara bir sorun bence
zeynepzezee Hls_afra yani nazarlık gibi duruyor içini açıp bakmanız lazım her Allah lafzı yazan eşya büyü mü. İçindeki kağıt önemli orayı çekip eklerseniz daha sağlıklı yorum yaparım
Ucansupurge Hls_afra koruma duası gibi birşeydir diye düşünüyorum büyü muyu için fazla özenli gibime geldi
mbctnnn Hls_afra denize atmalısınız ne olur ne olmaz böyle şeyleri olmas ahile içiniz rahat olsun denize atin
Bibebek_ Hls_afra belki evinize gelen bebekli bi arkadaşınız düşürmüş fark etmemiş olabilir bebek Cevşen’i belli bide ne güzel duruyor hoşuma gitti 😄
Hls_afra Ucansupurge benimde aklıma kötü bişey gelmiyor pek ama böyle birşey yoktu evimizde ve kullanmadığımız yerde bulunca bi korktum
zeynepzezee Hls_afra eşiniz ilk sayfasını çekip atabilirse size buraya atın sizde yazılar küçük, minik kuran mı değil mi anlayayım okuyamıyorum küçük olduğu için ilk sayfadan anlarım okunursa. Minik kuran gibi duruyor
Hls_afra zeynepzezee banada öyle geldi çok bakamadım ama çokta anlamıyorum bu büydür falandır acaba kurana da yapılıp koyulur mu diye bi şüpheye düştüm
zeynepzezee Hls_afra bence büyü değil ama dediğim gibi kuransa ilk surelerden belli olur, nazarlık olur ya öyle bişey korkmayın hiç🥰
Hls_afra zeynepzezee çok sağolun korktum bi an görünce böyle bişey olsa evde net hatırlarım ondan sanırım