lceLady Aynurr01 Ben devlet hast gitmiştim burda takılmıyor dedi Peki nasıl olacak dediğim de, Sağlık ocagı gibi birimler var Bazı yerlerde ikisi bir oluyor bazısı ayrı Aile sağlık birimi Sağlık ocagına gidip sorarsanoz yardımcı olurlar size hemen takılıyor
_Goktugunannesi__ Aynurr01 Ben şehir hastanesinde taktırdım ama buradaki çoğu kişiden devlet hastanesinde takıldığını da duydum
Elonice Bulundugum şehirdede devlet hast. Takmiyor saglik ocagida takmiyor. Bu saglikli yasam merkezi vs. Tarzinda biyerler varya oralar takiyo benim orda takimisti saglik ocagina sorsrsaniz yardimci olurlar
kucuksevgilim Aynurr01 takmaları gerek aslında doktorun keyfi olarak istememesi mi acaba bende gidicem bir de böyle belirsizlik var demek
atesarp Aynurr01 banada devlette takmadilar artik takilmiyor dedi bikac yer varmis takan ama malum bebekle zaten firsat bulup gitmek imkansiz bende mecburen özelde taktirdim muayenesi falan 3 bini buldu
Aryamlinamom Ben taktırmak için devlet hastanesine gittim ilçe devler hastanesi kadın doğum doktoru takarım dedi ben vazgecmistim sonra bence hastaneden hastaneye değişiyor 1 ay oldu gideli
Aynurr01 princees ben en son adetliyken özele gittim taktırmak için her ihtimale karşı kan aldılar istersen uyutarak takalım dediler uyutma bedeli 2 bin vazgeçip çıktım