Ayseediz Merhaba hanımlar bugün tam 5 aylık olduk 2 hafta önce tartıldık 8 kilo civarıydık. Sizin 5. Aylarda kilolarınız ne acaba merak ediyorum? Ve günde kaç kere nasıl besliyorsunuz?
fatma_58 Ayseediz maşallah bebeğinize rabbim size bağışlasın☺️bizde iki gün önce 5 buçuk aylık olduk en son 4 aylıkken tartıldık 6 buçuk kiloydu bebeğim sağlık ocağındaki hemşire 6.ay aşısında kilo boy kontrolüne getirin dedi o yüzden şuan bilmiyorum kaç kilo ama güzel aldı vede sadace anne sütü ile besleniyoruz henüz ek gıdaya geçmedik.
yirmiikikasim23 Ayseediz hangi gidalarla baslamayi dusunuyorsun bende 1 ay sonra baslarim yavas yavas
Ayseediz yirmiikikasim23 hiç bilmiyorum 2 gün sonra doktora gidicez o öneri yapacak bize ona göre başlıcaz bakalım merak ediyorum bende
Ayseediz yirmiikikasim23 özel hastane canım . Kusura bakma yeni gördüm mesajını. Devlet hastanesi bilgi vermiyor mu ne saçma 😳
yirmiikikasim23 Ayseediz bi kagit verdi ama pek aciklayici degil doktorumuz pek soru sorulmasindanda hoslanmiyor😑
Ayseediz yirmiikikasim23 doktor değiştirin neden ona gidiyorsun ki ille. Benim bebeğim 5 aylık ben 4 doktor değiştirdim 😂😂 özel hastane sonuçta yani para ödüyoruz ilgilenmek zorundalar
yirmiikikasim23 Ayseediz ilk gidisim begenmedim zaten devlette bir doktor buldum vallahi ondan daha iyiydi ya
tugelisa Ayseediz bizim 5. Ay kontrolü yarından sonra olacak en son 8 kiloydu bakalım bu sefer kaç gelecek fazla almadığını düşünüyorum. Çünkü diş kaşıntıları başladı. Günde mümkün olduğunca 3-4 saatte bir emziriyorum o istediği sürece bazen hemen istiyor yani saati yok.