ReisinKizi Youtube Kids hiç Bi işe yaramıyor. O kadar kötü içerikler var ki. Sadece seçtiğimiz kanalı izletme özelliği yok değil mi? Bunu yapabilir miyim bir yolu var mı? (seçili bir iki kanalın dışına çıkmamasının)
[silindi] ReisinKizi engellenebilir fakat okadar kötü ve saçma içerikler var ki hangi birini engelleyeceksiniz. Alakalı alakasız her videonun altında çıkıyor saçma sapan videolar. Ama TRT çocuğun uygulaması var. Ben onu kullanıyorum. Sadece TRT çocuktaki cizgi filmler var en azından farkli içeriklere erişemiyor.
Fasulye12 ReisinKizi aiyyy evettt , özellikle şu nastya ve roma-diana kardeşler 🤦🏻♀️ Zombili şeyler az çıkıyor ama bu iki kanalı sürekli engelliyorum bu sefer farklı dildeki yayınından çıkıyor
livanurvealpinannesi61 ReisinKizi görümcemin kızı da kötü kötü şeyler izliyor. Ne görüyorsa onu yapıyor aşırı agresif sinirli bir çocuk kendine vurma anneye vurma hep telefondan sonra oldu. Ben hiç telefon vermiyorum valla en iyisi. TV den izlerse izler.
ReisinKizi [silindi] aa bunu öğrenmem süper oldu hemen onu indiricem. İyi bir uygulama yapmak istiyorlarsa engellemek yerine kanal seçme özelliği olmalıydı. Böyle amacına hiç uygun değil.
ReisinKizi Fasulye12 iğrenç ya demin kızım saçma sapan Bi şey anlattı hangi ara izledi bilmiyorum. Ben baktım geçen içeriklere Türk kanalı barbie oynatıyor kadın hadi ıkın ıkınn diye video çekmiş 5. Çocuğu doğurtuyor Allahım para uğruna her şeyi yapıyorlar zıkkım olsun.
Seda-lina ReisinKizi bende sanırım o videoyu gördüm. Ben izletmiyorum ama bi misafirliğe gittgimizde cocuk izliyordu kızımda yanına oturdu. Ay doğum yaptırıyo şok oldum görünce ne kadar kötü ne kadar iğrenc seyler. Bunlara müdahele edilmeli bence. O videolar akıl alır gibi değil
ayxac google cocuk hedabi acin. sonra bu hesabi aile denetimine al8n. hangi kanallarini izlemesini istiyorsaniz onlara izin verebilir ve izleme suresini ayarlayabilirsiniz. biraz ugrastirici ama oluyor.