tasdemirrr Kızlar hep bebişlerimizin bayramlıklarından bahsettik biraz da bizden bahsedelim, siz yeni bayramlık aldınız mı yoksa evde olanlardan mı giyeceksiniz? ben bir tane elbise aldım sanki elbise ile emzirebilecekmişim gibi 😃
lceLady tasdemirrr Bayramlık hediye olarak yürüyüş bandı alıyoruz bana en büyük hediye 😀 Spor yapmayi çok seviyorum
Avesila tasdemirrr Yeğnlerime, eşimin yeğenlerine bayramlık gönderdim hediye olarak. Oğlumada aldım. Bayram harçlıklarınıda ayırdım. Bayramda da görümcemler gelecek birkaç gün evede alışveriş yaptım. Kendime bayramlık alabilmem için “battı balık yan gider boşveer” demem lazım diyemiyorum 😂 Evden kombinlerim bir şeyler.
Beraninannesii tasdemirrr Dün akşam alt üst takım siparişi verdim bugün geldi yarında şal ve ayakkabı almaya çıkacağım tabi bulabilirsem
Umutdamla20 tasdemirrr daha once aldıgım gıymedıgım pantolon gomlek ceketım var onları gıycam ınsAllah ama ayakkabım yok🥹
beyzadodo tasdemirrr bayramlik almadim oglum ayakkabi istiyordu onu aldim kendime firsat gelmedi eskilerden giyerim hic sorun degil ⭐
Marsila tasdemirrr Kekse alabilsem çocukluğumdan beri hiç alınmadı şimdi de alamıyorum ücretsiz izin aldım bebeğim için eşim de borç batağında ev aldık onu ödüyor yüklenemem de