Rez Hanımlar selam Bu pantolon üzerine ne yakışır? Body tarzı mı gömlek tarzı mı? Eşimin yakın arkadaşının nişanında giyinmek üzere kombin yapacam.bir de ayakkabı önerisi lütfen 🙏☺️
Uykusuzhergeceeee Rez dökümlü güzel bir gömlek içine sokup giyebilirsiniz altına da şık bir topukluyla güzel olur 👍🏻
lceLady Rez Ben bunlara body giyiyor ve daha cok yakıstırıyorum nedense Ayrıca alti bol ise üstü dar olsa daha iyi olur
pivpivpivahmedmuhsin Rez Bence krem veya bej tonlarında saten veya dökümlü bir gömlek. Beyaz nikah için fazla iddialı olur diye düşünüyorum. 🌸
Rez sezer2022 evet işte patlatmak istiyorum altı sade bol diye de , görsel öneriniz varsa ekler misiniz
Rez lceLady ya ben de böyle düşündüm de uzun zamandır body giyinmedim, hamilelik doğum vs derken , kendimi bir tuhaf hissediyorum gibi gelecek diye korkuyorum ne alakaysa 😂😂
Rez pivpivpivahmedmuhsin beyaz çok aklımda da sonra diyorum sen annesin ne beyazı leke olur rezil olursun 🤭😵💫
pivpivpivahmedmuhsin Rez Ya ahahaha 😁 Evet biraz sıkıntılı bir renk. Bence bahsettiğim renkleri tercih edebilirsiniz. Ben bu renkleri cıvıl cıvıl renklerle kombinlemeyi seviyorum açıkçası.
Ozra Rez beyaz yada krem dar bir bluz tek omuzlu kayık yaka falan da hoş olut bence altınada havaya göre açık topuklu olabilir
maygirl Rez vizon rengi bi gomlek cok hos olur altinada vizon tonlari seffaf topuklu ayakkabi cantanizda vizon olursa sade hoş şık olur