kubra63 Merhaba arkdaşlar,4.ay aşısı olduk dün fakat aşıdan sonra kusma olayımız arttı.Evet reflümüz var ama sanki aşıdan sonra daha da arttı.Aşı kusma yapar mı ?
Mnbj123 kubra63 geçmiş olsun bişey sorucam bende bugün yaptırdım aşırı ağlıyor durmuyor memeyide emmiyor sizinkinde böyle oldumu
Rwerdst Mnbj123 4.ay atağı da var canım. Meme reddi uyku gerilemesi normal. Aşıdan sonra oluyor ama calpol veya parol verin. Hangisi varsa
MihraEliff Bizde haftaya olacağız aşıyı da asi kusma mi yapıyor ? Ağrısı için isterseniz bir çay kaşığı calpol verin rahatlatır ağrısını alır surup hemşire söylemiştir gerçi ver diye ama kusma olayı olur mu acaba bizde ateş yapiyormu?
Mnbj123 Rwerdst üç çocuk büyüttüm en küçüğü 10 yaşında atak falan bilmem ben yani belkide geçirdiler ben anlamadım kızım şimdi 4 aylık her şeyi sil baştan bayağı Bir acemileşmişim
Rwerdst Mnbj123 hahahha komşum da öyle 10 sene sonra kızı oldu. Diyor sanki hiç çocuk bakmamış gibiyim 😅🤣
MihraEliff Sağ salim bitirsek bari 4 ayı vallahi bu 4. Ay atağı beni baya bı endişelendiriyor bir düzen kurayım diyorum galiba onu da beceremicez ataklarindan dolayı
Mnbj123 Rwerdst gerçekten haklı sil baştan biraz zor ama coooooook güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin