Cnrars aylizinannesiiii giysiler için sonradan sıktığını al sen de . Parfüm olanını yumoşun . Mavi gayet güzel
girlmam aylizinannesiiii bence deterjanı da değiştirin ben perwoll siyah ve beyazları için olanı kullanıyorum yumos ta maviyi etkili oluyor peros aldım deterjan indirimdeydi diye almaz olaydım beğenmedim kokmuyor mesela yumosla kullanmama rağmen ama makine temizleyici de kesinlikle tavsiye ederim bir de yumosun spreyleride var ben ondandan kullanıyorum bazen dolap içlerine falan yumosla perdelerini yıkıyorum çok uzun süre kokusu kalıyor
aylizinannesiiii Aslan2103 ay evet üst katımdaki balkona bir çamaşır seriyor eve geliyor kokusu benim ipe astığım an gidiyor
Themom_ aylizinannesiiii Ya ben cok seviyorum😅 Amber biraz mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor bende ilk asmadan önce ama sonra kıyafetlerde acayip kalıyor
aylizinannesiiii ayseee_ bir ölçek yetiyor mu makineye ben iki dolu ölçek koyuyorum ancak kokuyor astiktan sonra da gidiyor koku
ayseee_ aylizinannesiiii yok ben bir ölçek koyuyorum baya yetiyor, dışarıda kurutuyorsan hangisi olursa olsun kokusu gider ama dışarı kokusu siniyor, içeride kurutuyorum ben
ikitosbikannesi aylizinannesiiii 3 yıldır yumoş lilyum kullanıyorum. Bekarken de bingo lovely kullanırdım çok severim ikisinide
Rwerdst aylizinannesiiii ya benim arkadaşımın da öyleydi makine bitince durulama yapıyordu tekrar yumuşatıcıyla. Bir de makine temizleme yapıyor musunuz? Bir de öyle deneyin 90° veya kazan düzeltme programında çamaşır makinesi temizleyici ile temizleyin
aylizinannesiiii Rwerdst kazan temizleme yok makinemde üç ayda bir temizlemek için omo makine temizleyici alıyorum ya bende mis gibi koksun istiyorum 🥹
Papatyaa21 aylizinannesiiii bingo bahar tutkuyla gül mor şişe ve manyolya kesinlikle buram buram kokuyo tüllerimden bile çıkmıyo ama bahar ve tutkuyşa gül marketlerde yok pehlivanda var bi tek bide internette ben civildem söylüyorum trendyol tarzı yerlerden sahte ürün gelebiliyor almıyorum
kurtege Omonun çamaşır makinesi temizleyicisi ile kazan temizleme modunda 1 kere çalıştırın ozaman düzeliyor . Bingosoft oğluşumun kokusu ya da kuzumun kokusu var . Onları hangisi denk gelse alıyorum . Çok uzun süre geçse bile bayağı güzel kokusu kalıyor
aylizinannesiiii kurtege iki gün önce Omo temizleyici aldım migrostan ama kazan temizleme programi yok 60 derecede çalıştırdım yinede bana mısın demiyor
melegim71 aylizinannesiiii kesiblikle peros sarisi kirmizi cok kalici bingo felan denedim hic sevmedim