Bizim mama sandalyesi ikinci el chicco nun, belki ikinci el olduğu için malzemesi eksiktir bilemedim ama oturma yeri çok ince geldi ayrı bir mama sandalyesi minderi ile kullanıyorum, internette alt tarafı bebeğin ayağı basabilecek şekilde ayarlanabilen kademeli olanları gördüm, bizdeki ayarlanmıyor ilk tadım aylarında sıkıntı oldu, bence bebek ayağını basınca daha güvende ve rahat hissediyor sadece arka kısmı kademeli arkaya doğru biraz yatırabiliyorsunuz, bu özelliği güzel hasta olduğunda ilacı verirken yatırıyordum öyle içiriyordum fazla itiraz edemiyordu. Annemlerin evinde e-bebekten basit olan altı masa üstü sandalye aldık daha kullanışlı ama çok emniyetli değil bebeği yalnız bırakırken dikkat etmeli ama bebeğim bunda daha rahat oturuyor altına ayrı bir bebek minderi gerekiyor çünkü başını sallarken koltuğun arkasına vurabiliyor, benim sandalye minderim böyle plastik sandalyelere bağlanan sırtı olan minderlerden, sadece ondan memnunum. Diğerleri için başka tavsiyeleri araştırmanızı öneririm.