Ayaztos Arkadaşlar bebegim suan 4 aylık bu tarz terliklere heves ettim yaza giydirmek istiyorum açik baska sandalet tarzi da olabilir nereden alabilirim?
fizikcianne Ayaztos bunlarda ben bile rahat edemem çocuk nasıl etsin. Eğer rahat bir sandalet istiyorsan crocsun çocuk sandaletleri çok rahat
gunesinannesi21 Ayaztos benim de kızım 4 buçuk aylık ben de çok seviyorum bu tarzları ve çok iyi bir sayfa bırakıyorum buraya 
Ayaztos fizikcianne ben rahat eder mi etmez mi diye sormadim. Nerden alabilirim diye sordum. Bırakın da ben karar vereyim bebeğimin rahatlığına
gunesinannesi21 asminmom hiç sipariş vermedim daha kızım küçük şuan için bekledim ama o sayfadan istemeyi düşünüyorum güvenilir görünüyor
Ayaztos Ogulluana illa bu olcak diye demedim fotoğraf ceker cikaririm veya sandalet tarzi da olabilir dedim
theblackvirgo Ayaztos bencede kız çok sekermis yeni gördüm bende kızıma sandalet aldım bulursam bunuda alcam daha yürümeyi bilmiyor ama olsundue kombin yaparım ahahhsha
cevriyeee Ayaztos görüntüsü hoş evet ama çocuk için hiç uygun değil bebeğiniz daha küçük zaten giyip yürüyemez ama ayağını acıtır
Ayaztos cevriyeee Heves ettim fotoğraf cekip cikartabilirim ya zaten heryere baktim bulamadim ayağına uygun numara yok. Sandalet tarzi da olabilir.