annesikuzusug7 Kızlar selam boyum uzun olduğu için kendime göre adam akıllı elbise bulamıyorum bildiğiniz 145 cm elbise satan yerler varmi 🤍🥰
ElisaMom_ annesikuzusug7 hepsi moda ve pazariuma bakın bulabilirsiniz orda ve şık elbiseler getirmişler bu arada😊
sezer2022 annesikuzusug7 bende 174üm ve trendyol falan neresi olursa olsun boyunu cm sormadan almıyorum
Tatlican annesikuzusug7 Uzun bulmak zor gercekten ben 170im elbiseler ayak bilegini bile kapatmiyor ben kapatsin istiyorum
annesikuzusug7 sezer2022 bende öyle en az 135 cm almam gerekiyor bide çekiyor iyice kısa kalıyor 🥲 145 150 cm olsa yine iyi olacak
Mavigri annesikuzusug7 ande ipekstil sühneva ben ferace alıyorum elbiselerine bakmadim ama 1.45 boyu hepsinin bende 1.55 çocuk kıyafeti dikilecek kadar kestiriyorum hep 😀
efeninannesi4207 annesikuzusug7 bizim gelin de uzun boylu o hiç Elbise almaz güzel durmuyor diye hep tulum alıyor çok da güzel yakışıyor uzun boylulara. Elbise için modaselvim,modasena,pazarium 👌
Namkol annesikuzusug7 Merve gultekine bakabilirsiniz. Cm olarak hatırlamıyorum ama ben 166yim, topuklarima geliyor elbiseleri