ireemc merhaba hanımlar bebeğim 5buçuk aylık ek gıdaya tadımla geçiş yaptık doktorumuz önerisiyle. ek gıdaya başlangıç döneminde patates kabızlık yapıyor mu? çay kaşığı tatlı kaşığı gibi kriter olmadan doyumluk yiyor ama merak ettim kabızlık konusunu
Elfgrn ireemc Bu zamanlarda daha tadımlık yer doyumluk kabız yapar ek gidada yediği herşeye zeytinyağı koyabilirsiniz sindirim açısından iyi olur
Ftsolgn ireemc ben de patatesi az bir zeytinyağı ve anne sütüyle kıvamını açarak vermiştim ek gıdaya geçtiğimiz zaman kabızlık yaşamamistik çok şükür
churchil ireemc doyumluk için çok erken şu an. Eğer bağırsakları hazırsa ve uygun dozda verirseniz kabız olmaması lazım hızlı giderseniz kabız olur. Üstüne de bir kaç damla zeytinyağı ekleyin dışkısı yumuşak olur. Benim kızım her gün kaka yapmadığı halde hiç kabızlık yaşamadık 1 buçuk aydır.
Minel-inannesi ireemc yiyosa iyi ama siz yinede cok vermeyin. Benim deli dana yasini gecesiye patates agzina surmedi😄
ireemc Ftsolgn anne sütü denemedim ama verdiğim her şeye zeytinyağı karıştırıyorum. inşallah yaşamayız bizde :)
ireemc churchil hiç de yaşamazsınız inşallah. evet zeytinyağı ekliyorum, doktorumuz tek öğün doyumluk demişti ama daha dikkat edeyim az vereyim
ireemc Minel-inannesi denedim şuan halinden memnundu baya neyi sevip neyi sevmeyecekleri çok şaşırtıyor bu bebişlerin 😅😅