Sev16 Merveeofs ben geçenlerde onunla ilgili bi video gördüm çiftlikte yetişiyormuş boyayala o turuncu rengi veriyorlarmış yemeyin falan diyorlardı
_tosbiginannesi_ Merveeofs Türk somonunu tat olarak da hiç beğenmedim ve bir faydasının olmadığını hatta daha zararı olduğunu söylüyorlar. Norveç somonu tercih etmeniz daha doğru olur tabi o da cep yakıyor biraz 😏
ttrck Merveeofs balıkçılık şirketinde çalıştım 3 yıl, türk somonu dediğin renklendirilmiş alabalık, denizde ve çiftlikte kafeslerde yemlenerek yetiştirilir, yenilebilir ama somon gbi besin değeri felan beklemeyin
Merveeofs Sev16 yaa ben de ilk defa somondan ayrı türk somonu diye bir tür gördüğüm için emin olamadım açıkçası onun için sormak istedim
Sev16 BuzluKahve Norveç somonu çok pahalı ama ben bi 300 gram falan aldım onu parçalara böldüm zaten çok az yiyor öyle olunca çok gelmedi parası da
Sev16 BuzluKahve yani bencede umarım aldıklarımız da Norveç somonudur artık her şeyden şüphe eder olduk
Fasulye12 Sev16 balıkçıya sorarsanız söyler aslında. Biz hep aynı balıkçıdan alıyoruz o söylüyor mesela Norveç yok Türk somonu var diye . Ben somonun tadını hiç beğenmiyorum sadece kızıma bir dilim alıyoruz hem uygun oluyor öyle .