cbyhn Kızım 6 aylık tadım şeklinde ıspanak kereviz pırasa verebilir miyim hepsini ayrı günlerde vereceğim alerji olup olmadığını anlamak için
Mrvsmt2502 cbyhn merhaba tahıl, sebze, yoğurt, meyve şeklinde 3 gün kuralıyla tattırmalısınız. 1 çay kaşığı ,1 tatlı kaşığı, 1 yemek kaşığı şeklinde zamanla arttırarak.
syma0 cbyhn merhaba ıspanağı nasıl vermek gerekiyor acaba ? Haşlayarak mı zeytinyağında kavurarak falan mı
Mrvsmt2502 cbyhn evet. Bi bünye bi besinle ne kadar erken tanışırsa alerji riski o kadar azalır. Patlıcan yasak diyorlar nikotin den dolayı ama çok iyi bir lif kaynağıdır. patlıcanı günlerce vermeyeceksiniz nikotin tölere edebilir. Bide süt 1 yaşa kadar yasak ama sonrasında da vermezeniz daha iyi
cbyhn syma0 merhaba ben ıspanak verdim ilk defa 1 çay kaşığı kadar buharda haşladım 1-2 damla zeytinyağı damlattım içine
cadis Merhaba,bende ek gıda dönemindeyim bi kaç sebze ve meyve denedik, bütün sebze meyveler bitince mi birleştirmeler irmikli püreler vs. Yapmaya başlıyoruz yoksa arada birleştirip verebilir miyiz? Mesela denediğim meyveleri irmikli püre yapsam olur mu?