Kızlar benim 2 gün önce bebeğim düştü Perşembe akşamı saat 9 gibi düşmedi aslında şey oldu sehpayı böyle sehpaya tutunup kalktığı sırada serpme üstüne düştü o da kafasına parkeye değdirdi biraz ağladı ama ağlaması geçti falan bunun Burun kanaması işte kusma Gözde kayma vesaire bir şey olmadı ama sol tarafta böyle hemen ensesi azıcık karısını böyle küçük bedene kadar pişmişlik ama demin altına gidip geliyor Bir de sabah kalktığımda ensede de bir küçük bir bezeyle falan şişlik vardı ben de korktum hemen devlet hastanesine acile gitmedim hemen burada yakınında özel bir hastane çocuk polikliniği gittim açıktı adam her yeni muayenede soydu falan yaptı muayene etti dedi bir sıkıntı göremiyorum dedi bu bezelye e kadar olabilir dedi yani tıraş zamanında olabiliyor dedi sen çok elham yapmışsın dedi yani bir sıkıntı görmedi hatta ultrason istedim gerek yok dedi tamam dedim geldim yani çocuk doktorunu göstermişim ne de olsa ama hala içim rahat değil acaba devlet hastanesine acil kısmında mı götürsem yani size sorayım dedim çünkü gerçekten kulaklık hissediyorum ki yani benim yüzümden yani bir an arkama dönmem de oldu yani kendime çok suçlu hissediyorum çok kararsız kaldım ne yapsam acaba acele de mi götürsem yani o hissi biraz beni korkutuyor özellikle bu ense kısmında sol tarafta aynı hizada ne yapacağımı bilmiyorum