tugbaalya15 Merhaba arkadaşlar kendi saçımda dün fark ettim beyaz minik ip gibi şeyler gördüm bir kac tane ama ele alınca çıtlama yada ezilme olmuyor aynı şekilde kalıyor şimdi korkuyorum sirkemi diye nedir acaba bilen varmı normalde egzamam var saçımda
Zeynepelcin tugbaalya15 sirke olabilir. Citlayan citlamayan da ölü sirke olabilir. İlk okulda birinden geçmişti hepimiz bitmemişti k ordan biliyorum.
Birprens_biranne0 Bit biraz beyazla siyah arası karışık olur beyaz bir tülbent üzerine saçınızı tarayın isterseniz
tugbaalya15 Uykusuz-annee 6 7 tane aldım elime ne çıtlıyor nede o ip gibi şekil bozuluyor buray a nasıl resim yükleniyor bilmiyorum yoksa atcm
tugbaalya15 Zeynepelcin peki ölmüş sirke ovalmi duzmu oluyor bu ip gibi normalde sirke damla yada oval olmazmi
Zeynepelcin tugbaalya15 ip gibi olmuyor tabiki şimdi dikkat ettim o kısma. Yok yuvarlak yada oval oluyor.ama citlama bitte olur .ayrıca egzama da bit yapabiliyor diye biliyorum.
gzdeeylulada Bu arada yassı şekilde saça sıkıca tutunmuş haldeyse bırazcıkta parlaklık varsa sirkedir yani bitin yumurtaları
gzdeeylulada Daha önce ögrencimde yaşamıştık insan cok tedırgın oluyor eğer varsa gidip eczaneden bit şampuanı alın bir yıkamada bıle bıtıyor eger aşırı yogun degılse içinden de tarak cıkıyor onunla tarayıp kontrol edıyorsun
tugbaalya15 Zeynepelcin bu ip gibi ölü bile olsa cıt etmese bile tırnak arasında ezilmesi gerekmezdi bunu ezsemde ip şeklini kaybetmiyor ezilmiyorda