Super_mom Arkadaşlar bebeğim 1 aylık kakası pütürlü ama yağlı ğibi bezin altında falan rengi çıkıyor başına böyle bişey gelen var mı normal mi acaba 1 hastadır böyle
boudiccan Super_mom emziriyorsaniz ilk 2 ayda annenin yediklerine bagli bagirsakta alerji olabiliyormus, yağlı mukuslu olabiliyormuş. Bizim bebekte de olmustu.
Melike_ikra Super_mom aşkım bir aylık bebeklerin kakası öyle olur benim bebeğimde de olmuştu düzeliyor. Yani şöyle söylim kakanın her halini görebilirsiniz demişti doktorum. Sakin ol ❤️ Eğer içiniz rahat edecekse doktoruna yazın kakalı resmini atın
metoliii Tam olarak aynı şey mi bilmiyorum ama benim bebeğimin de pütürlü oluyor ekstra huzursuzluğu falan yoksa normaldir bence
Super_mom Haffuse öyle sünen bişey yok sarı renkli ama böyle poposu falan yağlı ğibi parlıyor kaka yapınca
Super_mom Atesmomm yani su gibi ishal değil aşiri pütür de değil sorun pütür değil de yağlı ğibi olması normal mı 1aylık Bebek’te
Haffuse Super_mom normal anladigim kadariyla, muhtemelen o yag senin sutundeki sindirilmemisler olabilir.
Haffuse Super_mom oyledir ya,m ekstira bir huzursuzlugu yoksa, gunde 4.5 defa kakalamiyorsa, bir sonrun oldugini sanmiyorum. Beneklerin bagirsaklari dogduktan sonra gelismeye devam ediyor.