Bebeğim 3 ay 12 günlük. Son 1 aydır da mama ile beslenen bir bebek. Yaklaşık bir buçuk aydır Akşam uykusuna 8-9 gibi geçer gece 12 de mama ile beslenir sonrasında sadece bir kere beslenmek için uyanır o da gece 4e doğru olurdu tekrar mama ile beslenir geri uyurdu. 7 de uyanırdı. Son 3-4 gündür bu düzenimiz alt üst olmuş durumda. 12 de beslenmek için uyanıyor fakat 4 saat sonra değil de 2 buçukta kalkıyor beslenmek için. Önce daha erken olduğunu düşünüp emzik verip sakinleştirmeye çalışıyorum sallıyorum pış pış vs. Fayda etmiyor mecbur besliyorum geri uyuyor . 2 buçukta uyandığı için en erken 5 buçukta uyanmasını bekliyorum fakat 1-1 buçukta saat sonra uyanıyor beslenme isteğiyle. Emzik veriyorum göğsümü tutturuyorum sallıyorum her yolu deniyorum asla uyumaya devam edemiyor tok olduğundan çok emin olduğum için sadece 1 ölçek mama veriyorum (normalde 4 ölçek içiyor. ) o mamayı içtikten sonra uyuyor. Aç olsa hayatta 1 ölçekle uyumaz bunu çok iyi biliyorum tok olduğu halde neden bu kadar sık uyanıyor olabilir? Yemeden de asla uykuya devam edemiyor çözüm ve sebebi nedir sizce ?