Nihal6 gulcansvml korunmasız ilişkide korumaz spiral 3 aylık iğne var geri çekilme hala korkuyorum ya olursa önlemini al canım sen yine de
muzey ahlasbuglem canım ben hem 3 aylik iğne, hemde ilaç kullandığım halde 3. Bebeğime hamile kalmıştım onun için doktorum da benle aynı fikirde işimizi şansa bırakmak istemiyoruz spralide ben istemiyorum bazı travmalarım olmuştu o konudan dolayı
muzey bkseda keşke öyle olsaydı canım ama 100 1 ihtimal dahi olsa oluyor tecrübeyle sabit daha 1 ay önce 3. Bebeğimi dünyaya getirdim 3 aylık iğne ve ekstra düzenli ilaç kullanan biri olarak🫡
gulcansvml Marsila ben vazgeçecem sanırım doğum kontrol hapı hep şikayetlerle dolu ve hormonları bozuyor
dugme sinakoca hayır geçmiyor canım sadece aylık iğne östrojen hormonu olduğu için sütü azaltabiliyor ama ben öyle bir sotleun yaşamadım
laborantanne kanalize cerazzette yi nerden alıyorsunuz ilk doğumum da soracak kimsem de yok bilmiyorum o yüzden
laborantanne gulcansvml bende böyle korunuyorum hamilelikten öncede böyleydi sonra çocuk istedik bı kaç denee sonrası yumurtlama günümde tahminimce hamile kaldım ama herkes geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyor endişe ediyorum açıkçası
gulcansvml laborantanne Bende süt hormonu yüksekliği vardı stresliydim sonra doktoruma gittim Ahmet Uysal’a Alya geldi sabır gerekiyor bazen şanslısınız
kanalize laborantanne doğum kontrol hapları pcos değilseniz reçeteye yazılmıyor özel alıyorsunuz geri çekilmeye gü ven me yin
gulcansvml Marsila hapı bugün geri verdim kendi sağlığımı bozamam ki adet olmak istiyorum zaten böyle adet olmamak col kötü karnım haşa şiş çöl da olmasa da burdayım diyor