Mysmrtfrt Oğlumu akşamdan banyo yaptırdım uyuttum normalde geceleri hiç kalkmazdı bu gece birkaç defa korkuyor gibi ağladı. Az önce farkettim ellerinde ve ayaklarında böyle şeyler çıkmış nedir bu mantar mı başka bi şey mi doktora götürmeli miyim 😔
Meri-Mel Mysmrtfrt Biz de de dün sabah böyle bişi yaşandı ,bizimki kabarmış şekilde sönünce böyle kızarıklıklar oldu bize doktorumuz alerji dedi size de çok geçmiş olsun
Mysmrtfrt Kelebekakkor99 şimdi yoldayım götürüyoruz doktora haklısınız tabi çok sebebi var da hani acaba alerji falan mı basit bi şey mi yoksa ben mi abarttım diye aynı şekilde olan vardır diye yazmıştım 😔
serendipty Kelebekakkor99 yaşayan biri olabilir fikir verebilir niye tersleyerek yazıyorsunuz hanımefendi? Doktora gidilmesi gerektiğini zaten kendi de biliyordur.
Mysmrtfrt beyser genital bölgesine bakamadım memlekete gitmek için yola çıkacaktık uyanmasın diye loş ışıkta altını üstünü değiştirdim ellerini ve ayaklarını da arabaya binerken gün ışığında farkettik yukarda da biri söyledi baktım evet çok benziyor çok kötü bi şey mi bu hastalık 😞 doktora gidiyoruz şu an ama içim içimi yiyor
beyser Mysmrtfrt canım el ayak ağız hastaliginda antibiyotik falan kullanılmıyor bir ilacı yok ama çok kaşıntı oluyor gitgide artıyor hiç huzur vermiyor çocuğa çok kötü bir hastalık en korktuğum 😐kızımın okulunda sınıfın çoğu yakalanmışti sizede büyük ihtimalle el ayak ağız hastalığı olan bir çocuktan geçti
Mysmrtfrt Meri-Mel çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun şimdi çıktık doktordan direkt el ayak hastalığı dedi kendi kendine geçer dedi çok şükür büyük bir şey yokmuş.
Meri-Mel Mysmrtfrt Çok geçmiş olsun tekrardan, teşekkür ederiz biz deloday kullanmaya başladık alerjik olduğu için
Mysmrtfrt beyser ya biz eşimle öğretmeniz dün de bakıcımız izinliydi ben okuldan izin alamadım mecburen çocuğu okula götürmek zorunda kaldık orda kaptı muhtemelen 😔
beyser Mysmrtfrt tüm vücuduna yayılacak zaten canım ağız icine de yayılabilir çok kötü bir hastalık ya o yüzden diğer mesajlarda en korktuğum yazmıştım komşumun oğlunun gırtlağına kadar inmişti zamanla geçecek
Haydinn Mysmrtfrt ağız içine yayılmasında yemeden içmeden kesilmişti kızım üstelik tedavisi de yok yani kendiliğinden 1 -2 hafta içinde geçicek canım hametan krem sürebilirsin ince bir tabaka halinde geçmiş olsun
Mysmrtfrt beyser anladım çok teşekkür ederim hastalığın adından dolayı sadece el ve ayakta olur sanıyordum o yüzden başka yerlerde de olunca endişelendim acaba başka bi şey mi diye tekrardan çok teşekkür ederim 🌸🌸