zumrasmom_ 5 ay 5 günlük olduk. Kucakta destekli olarak oturuyor bazen koltukta yastıklarla destek vererek oturyor ama bu çok değil mesela fotoğrafını çekecem 1-2 pozluk süre kadar. Desteksiz oturma ne zaman oluyir şimdiden başlamak erken mi
Maka_Paka zumrasmom_ 6 ayı beklemelisiniz. Bende 5 buçuk aylıkken kucagimda kısa süreli oturttum şuan 7 aylık desteksiz oturuyor. Acele etmeyin derim kemik ve kasları henüz uygun değildir
nsm zumrasmom_ benim 5 ay yedi günlük iş yaparken hep kucağımda gezmek istediğinden mama sandalyesine koyuyorum orda duruyor kucakta destegimle oturuyor ama yastık koydugumda desteksiz oturamiyo henüz öne doğru dusuyor sanırım daha vaktimiz var
hellokitty8 zumrasmom_ oğlum tam 9. ayında desteksiz oturdu acele etmeyin bence anca kasları kemikleri hazır oluyor
Azram3523 zumrasmom_ desteksiz oturmak icin bisüre destekli oturtun zamanla kendisinin durduğunu fark edersiniz acele etmeyin alışıyo zamanla benim kızım 6 aylıkken destekli Oturttum suan 7 aylık tam 2 gündür desteksiz oturabiliyor sans eseri farkettim yoksa destekliyodum hala. Ama yinede bazen yıkılıyor arkaya sağa sola