maria3434 öncelikle şunu söylemek istiyorum, geçecek ve yalnız değilsiniz üzülmeyin ☺️ ben de 3,5 aylık anneyim ve sütüm az olduğu için başlarda ben de mama takviyesi yapıyordum emzirme ile beraber. Sma optipro kullanıyoruz biz de başka denemedik hastanede bunu önermişlerdi öyle devam ettik.
Nacizane bir önerim olacak kendi deneyimimden yola çıkarak. Mamaya başlayınca birden ucu kaçıveriyor. Günde 1 le başlayıp bi bakmışsınız ki 5-6 lara çıkmış miktar artmış. E durum böyle olunca emzirme aralığı uzuyor ve meme daha az çalıştığı için süt üretimi de artmıyor. Bizde durum böyle olduğu için ben 2.auda emzirme danışmanlığı aldım. Bebeğim her istediğinde emzirerek aütü arttırmayı başardım. Yine günde 1-2 ke veriyorum ama o ciddi miktarlardan çok azaltmış olduk. Benim düştüğüm hataya düşmeyin diye paylaşmak istedim :) memein çalışması çok önemliymiş, ne kadar beyne sinyal giderse o kadar süt üretirmiş hormonlar. Danışmandan öğrendim tabi.
Bir de 3.ay çok güzel. Daha çok karşılıklı gülümseyeceğiniz, daha çok dinleneceğiniz günler gelecek sabredin. Böyle kalmıyor her gün daha iyi olacak her şey 🙏🏼