Zlyha_7758 Oğlum 10 buçuk aylık inanılmaz sinirli herseye bağırıyor kızıyor anlam veremiyorum bizimle bu durumu yaşayan var mı
Emnecte Zlyha_7758 ay benim kızım 11 aylık illalah geldi artık bıktım her şeye sinirleniyor her şeye kafasını yerden yere vuruyo kendine tokat atıyo saçlarını yoluyor artık ne yapcağımızı şaşırdık bağırarak konuşma falanda olmuyor yani yanında
Birdunyabircennetannesi Zlyha_7758 Olmaz mııı 3 yaş ben böyle sinir görmedim küçücük boyuyla bu sinir nasıl olur diyorum
Zlyha_7758 yanaklibebek hayır tam tersi gayet sakin bir aileyiz dedesi biraz bağırarak konuşuyor onlara gittiğimizde
papatyakizim Benim kızımın babası da ben de çok sakin ve konusuruz ama benim kızım inanılmaz sınırlı 3 buçuk yasinda artık eşim dio bu çocuğa papatya çayı faln mi versek sakinlese o kadr sınırlı ki 2 senedir uyurken dişlerini sikip gıcırdatiyo
Zlyha_7758 papatyakizim dişlerini bizimkide gicirdatiyordu onun için doktora gittik bagirsakta parazit çıktı eğer sizde devam ediyorsa o durumu bir araştırın isterseniz
papatyakizim Zlyha_7758 Bizde yaptırdık yapışkan ile baktılar negatif çıktı bizimki 2 senedir olsa gorurdunuz zaten dedi
Zlyha_7758 Emnecte insan korkuyor değil mi acaba birseyi mi var bir sıkıntısı mi var diye . Bizimkide bazen saçlarını çekiyor anlam veremiyorum bütün çocuklar mi böyle yoksa bizimkiler mi garip
Emnecte Zlyha_7758 ay ben hayatımda kendi kızımı görene kadar böyle sinirli bi çocuk görmedim bence bizimkiler böyle ya ☹️☹️
Zlyha_7758 Birdunyabircennetannesi çok garipler gerçekten bebek dediğin oyun oynar uyur yer ama sanki çocuklar tam tersi ne uyku var ne oyun büyük adam gibi sinir dolular
Zlyha_7758 Emnecte ve daha konuşmuyorlar konuşunca hiç düşünemiyorum inanın benim oğlum da öyle bir sinirlensin başlıyor ağlamaya susturamiyorum bazen sabır kalmıyor oturup ağlıyorum inanır misiniz