Dlk55blt-rdvn Arkadaşlar yumuşuk ne dar ne bol bir mom jeans önerisinde bulunabilir misiniz?emin olamıyorum bi türlü çok sert olup içinde hareket edememek ve çuval gibi tuhaf dursun da istemiyorum.Hatta üzerinizde duruşu olan foto varsa da hayır demem☺️
Alerjikrinit Dlk55blt-rdvn mom jeans her markadan aldım valla yumuşak olan yok en son mangodan aldım bir tık daha rahat üzerimde duruşu iyi fotograf yok ama maalesef
Dolores Dlk55blt-rdvn bende stradivarius klasik mom jean var rahatlığı ve rengi çok güzel ama biraz diz yapıyor giyince onu da normal karşılıyorum
Dlk55blt-rdvn pasaklisinkukuli ben de mavinin var bi kaç tane hemde yıllar önce aldığım hala sıfır gibi ama ben onları terzide boyunu kestirecem derken orço ya döndüm😅😭
sahrabalam2 Dlk55blt-rdvn stradivariustan vintage model düz jean aldım d98 diye geçiyor çok güzel kalıbı duruşu harika bakın isterseniz
sheesyelllow Dlk55blt-rdvn trendyolmilla dan aldım hiç beğenmedim yada bana yakışmadı diyelim bacaklarım ince kaldı çuval gibi oldu 😄 sonra mangodan aldım çok güzel ve rahat beğendim