naimeylmz Kızlar ya çok üzülüyorum artık bebegim 6 ay 18 günlük kızım kilo almıyor sanki 4 aylik bebekmis gibi duruyor ek gıdaya başladım 5.aydan beri veriyorum mama veriyorum anne sutu alıyor ek gida alıyor ama cocuk kilo almiyor gelişmiyor napmam gerekiyor
hilaln naimeylmz benim de oğlumun kilo alımı durdu 4 5 aylıkken ek gıdaya geçtik bakalım ne olacak sağlıklı olduktan sonra çok kafaya takmayalim diyeceğim ama sürekli tartida olan bir anne olarak bilemiyorum buyuyecekler bir şekilde:D
asaf23 naimeylmz bende geçen burada bir posta görmüştüm gece yatmadan önce yoğurt cici bebe muz karıştırıp yedirebilirsiniz doktor önermiş kilo alsın diye bende oğluma hurma pirinç unu ile muhallebi yapıp yediriyorum gece onunla iştahı açıldı
Senaxxx naimeylmz alerjisi var mı ya da bir sindirim problemi hormonel problem? Alerji gastro endokrin gördü mü ? Benim kızım da kilo almıyor ben buralara hep götürdüm ama yine aynıyız çözemedik
bal203 hilaln bizde 4 bucuk ayligiz aliyormu ek gida ile neler yediyorsynuz yedirip kilo aldiran bisey olduysa benimle de paylasirmisiniz lütfen
bal203 asaf23 hurmayi nasil yapiyorsunuz benim kizim de 5 aylik 2 aydir hic kilo almiyor tahlilleri temiz cikti
Meriskus naimeylmz hergün muzlu muhallebi yap icine az zeytinyağ damlat kabız olmaskn yatmadan yedir kilo alır allahın izniyle icine ceviz mis gibi