durueylul Beta HCG testim 0.96 çıktı bu değerde çıkıp daha sonra yükselip hamile kalanlar var mı acaba
gunesin-annesi durueylul merhaba o genelde kist durumlarında filan oluyor diye biliyorum. Ablamın da öyle bişey çıkmıştı. Kist vardı. İlaç filan kullandı. Gecikmesi oluyor bu aralar.
mom-1 durueylul 0.25 le hamile oldugumu ögrendim şimdi bebegim kucagımda😊 ama şanstı tamamen olmama ihtimaliniz de olabilir bikac gün sonra tekrar test verin bence
durueylul havva112 reglim gecikmedi aslında ben çok şüphelendiğim için regl olmadan önce yaptırdım bilmiyorum bı kaç belirti hissettim kendimi kendimde bekleyemedim yaptırdım
durueylul havva112 bı önceki regl biter bitmez korunmasız oldu regl periyodum 24 gün de bir oluyorum daha 10 gün var adetime ama bekleyemedim. Çok korkuyorum ya henüz 6 aylık bebeğim var
havva112 durueylul o zaman beta sonuç vermez daha genelde ilişkiden en az iki hafta sonra kanda yükselmeye başlıyormuş yavaş yavaş regli bitimi de genelde yumurtlama zamanına denk gelmez ama tabi sizin döndüğünüz bir şey diyemiyorum her şey olabilir 🤭