meryemceeeee Kızlae 1 ay 5 günlük bebeğim bir ara ishal oldu oda bende sanırım benden ona geçmişti. O ara kakası sıvıydı tamamen şimdide cok katı değil ama içi pütürlü harfal rengi kaka yapıyor. Bunlar normal ama sanki sümüklüydü bana öyle geldi napabilirim ? Başına gelen varmı ?
elifleylaahu meryemceeeee benim başıma geldi doktor protein alerjisinden şüphelendi peynir süt ve et diyeti yapıyorum. Doktorunuzw sorup siz de bi kesin bu ürünleri düzelmei olavak mı diye bakarsınız
serendipty meryemceeeee benim hep öulusluydu bebeğimin kalası bir sorun yoktu yani zaten yenidoğanların sulu bazen mukus olur kan yoksa pek bir sorun olmaz heralde ama aklına takılıyorsa foto çek doktora göster
Haffuse Emziriyorsan, senin karbonhidrar agirlik beslenme bebeginin kakasinda mukus yapabilir. Karbo.yu biraz,azalt ve gozlemle.
atlasayaz meryemceeeee mama ile beslenen bebeklerde inek sütü alerjisi çıkıyor anne sütüyle beslenenlerde ise doktor diyet öneriyor
Omeryahya Ya donemsel oluyor sadece kakaysa sorun değil oğlumda öyleydi şimdi kızımda arada öyle oluyor sen dengeli beslen proteini de karbonhidratida tabi günümüzdeki süt ve süt ürünleri genel olarak çok sağlıklı bulmuyorum tüketmesen daha iyi
Omeryahya Bu arada mama icmiyorsa hiç korkma . Ve yeşil yapmasıda iyi bişey enfeksiyon atıyor demek ya kulak enf yada başka bir gribalhastalık vs
gncglozclk meryemceeeee bizde 3 ay olcaz 1 aydır bızım de oyle doktor kan yoksa onemsemiyorlar genelde 🤦🏻♀️
atlasayaz meryemceeeee kanlı değilse veya çocuğun cok rahatsız değilse sıkıntı olmaz çok gazliydik biz o yüzden gitmiştik birde mukuslu olunca öyle dedi