flowers2 Bayramda Marmarise gideceğiz Kızım 4,5 aylık denize girebilir mi sizce? Bir de ne almam lazım, neye dikkat etmek lazım :(
Papatya-eylul88 flowers2 doktorunuza sordunuz mu enfeksiyon kaparmi acaba.bizimkide 5 bucuk aylik bende ikilemdeyom ama sokmicam galiba
Mervetnl flowers2 bizim ki 3,5 aylıktı soktuk biz doktorda hatta Datçaysa sokun korkmayın dedi bormal mayo giydirdim mayo bezle 15 dk falan durduk çıkınca hemen giydirdim
Sensen20 flowers2 bizde 4 aylıkken denize gidecektik doktorumuza sorduk havuza sokmayın enfeksiyon kapabilir denize girebilir güneşte çok kalmasın sadece dedi altına deniz mayosu giydirdim üstüne uzun kollu mayolar bebekler için onlardan giydirdim yinede heryerine güneş kremi sürdüm bide şapkası vardı hep denizde ıslatıp takın kafasına güneş gecmesin iyi tatiller 🤗 birde deniz sonrası hemen duş aldırın tuzlu kalmasın isilik bile olmadı çok şükür
atlasinannesi2 Oğlum ilk 2 aylıkken girmişti denize 5 aylıkkende oturmalı şişme bot almıştım. Doktorumuz saat 11 4 arası sokmayın ve denizde 20 dkdan fazla kalmasın demişti .
Leblebi_tozu flowers2 2 aylıktı biz denize gittiğimizde. ama temizdi gittiğimiz yer , kalabalık değildi . Birde bezi su geçirmeyendi. Sizde gittiğiniz yerde bunları dikkate alabilirsiniz .
SetenayCo flowers2 Nisanın ortasında hava ısınsa bile deniz geç ısınır. Ay olarak çok küçük, doktorunuz danışın derim.
Leblebi_tozu Denize girmek için özel bezler var onlardan almıştım. İşk başta şokun bebeland bezini kullanıyordum o da su geçirmemişti.