8162648 Kızlar kızım 3 yaş oldu bi akrabamız hep çok zayıf çok cılız diyo 14 kilo benim kızım sizce gerçekten az mı? Kilo yarıştırmak istemiyorum lütfen kıyaslamıyorum sadece çevremizde 3 yaş grubu çok yok merak ediyorum beni bilgilendirir misiniz
sleepnessnami 8162648 inanın sağlığı yerinde olsun da sizin kızınızın kilosu böyle olsun. O her şeye bilirkişi gibi yorum yapanlara da kulağınızı tıkayın ya. Allah korusun internette önümüze neler çıkıyor bu gün bir kez daha ne dertler var dedim ben de derdimi dert sanıyormuşum
hilyaren 8162648 beni kızımda 1 ay sonra 3 yaşına girecek 14 buçuk kilo boyu da 99 cm kızıma da diyorlar da ben aldırış etmiyorum ilk başta takiyordum yalan yok hatta doktora da danıstım hem iştahı da yok doktorda zorlamayın canı ne zmn isterse o zmn yesin üstüne düşerseniz hiç yemez dedi
8162648 Hamburgerr biraz boyu uzun ondan da zayıf görünüyo olabilir mi acaba yorum için teşekkürler 🙏
8162648 sleepnessnami kesimlikle öyle rabbim hepimizin çocuklarına sağlık versin inşallah 🙏 yorum için teşekkürler
sahrabalam2 8162648 3 yaş 12 kilo doğum kilosu 2500 hep persentil en altta ilerliyordu genetikte etkilidir diye düşünüyorum Bnde çok zayıfım eşimde 70 kilo ve kızım iştah konusunda bana çekmiş maalesef tüm değerleri şükürler olsun yerinde
sahrabalam2 8162648 sıkmayın canınızı ileri de alacağı kiloları vermek için diyete başlayacak bu bebeler genç kız olacaklar 😅😅