Sblsrgnsn Nghn ya evet bugun bugun baktimda bu hafta atak haftamizmis muhtemelen sunnetle ikisi ustuste geldigi icin boyle oldu bugun yine bikac kez emdi zorla hem atagi hem summeti hepsini bi arada cikarmaya caliscam bu hafta artik bakalm cok sagolun hersey icin 🙏
Nghn Sblsrgnsn Allah kolaylık versin ne demek. Benim de atak ve sünnet bir araya gelmişti hiç dikkat etmemişim ona, sünnetin etkisi bir iki güne geçer merak etmeyin, Allah atakta kolaylık versin :)) ben 3.gün calpol bile vermemiştim sünnette.
Elena3838 Sblsrgnsn biraz toparladi mi kuzu?? Biz de cumartesi yaptiracagiz insallah ben de endiseliyim😔
Sblsrgnsn Elena3838 toparladi canim hic korkma ilk gun anestezi etkisi gecince cok agliyor cok huzursuzlandi ama ikinci gun gayet iyiydi suan normale donduk diyebilirim bide ilk gun benimki emmede sikinti yasadi mama vermek durumunda kaldim onun disinda buyuk bi sorunn yasamadim cok sukur insallah sizde o da olmaz ama korktugum kadar degilmis ben daha cok kotusune hazirlamistim kendimi rahat ol yeter ilk gun sargida kaldi ikinci gun sargiyi cozun dedi doktor karton bardak aldik onu koyuyoruz ikinci gunden beri
Emirannesi 6.5 aylıkken sünnet yaptırdım ilk gün huysuzluk yaptı ondan sonra düzeldi her hangi bardak falan koymadım daha çabuk toparladı 4 hafta olacak olalı nerdeyse her hangi birşey olmadı 10 dk sonra emdi
Sblsrgnsn Elena3838 simdiden cok gecmis olsun sadece ilk gun anestezi gecince cok zor gece uyuyana kadar surekli agladi biraz zor odlu doktor bize fitil vermisti ben kullanamadim calpol verdim fitili sokabilseydim belki daha etkili olurdu ama cok korkmayin ikinci gun hicbisey olmuyor
Elena3838 Sblsrgnsn insallah oyle olur cok tesekkur ederim insallah tum kuzular az aciyla sorunsuz atlatir
Elena3838 Sblsrgnsn merhaba yeni gordum evet yaptirdik sukur ilk gun biraz agladi cok sukur sonra yavas yavas iyilesti
Sblsrgnsn Elena3838 cok sevindim canim gelmis gecmis olsun bezini degistirirken arada pipisi ice gocuyor bizimkinin doktor her degistirmede siyirin deriyi dedi siyirmazsan yapisabiliyormus bilgin olsun eger ice girme olduysa senin de derisini siyir canim arada cok gecmis olsun tekrsrdan 😊