lAmMelodi tulayd Kızım 3 ay 8 günlük.Iki üç gündür huysuz.Sanki sürekli ağlamaya bahane yapiyor gibi.Uyku desen yok eskiden gece 4 de kalkardi uyuyunca şimdi her saat başı kalkiyor.Az önce zor uyutdum.Benimde uykum var🥲Bebek arabasıyla salonda bir sağa bir sola gidiyorduk.Beşiğinde durmuyor.4 ay atağı diyorlar.Erken degilmi ya?
17072023baloglum tulayd bizdede var uykuya gecis zor emwrek uyumak istiyor sadece surekli lucak istiuor asla birwkip dioler odaya gecemiyorum
Merva96 tulayd 8. Ay atağı imdatttttt 😂 çok tatlı ama ben gözünün önünden saniye bile ayrılmayacağım mızmız kucakta durmak sarılmak ve sürekli ağlamak istiyor kıyamamm 🥹 bende çok yoruluyorum ama 🫠🫠
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Uyku gerilemesi uyku bölünmeleri bir yana, Kulak ağrısına çözüm istiyorum ya😐 Eli sürekli kulağında en çok beni yoran bu :(
tulayd NeclaLeylaCeydaOhnealaneala acaba doktorunuz ilaç yazmadı mı :( kulak çok kötü ya kıyamam bebişe
lAmMelodi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ben kulak ağrısı ilk aylar olur zan ederdim demekki ileri aylarda da varmış.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tulayd yakınlarda Doktora gitmedim maalesef. Kulak ağrısı için yazıyorlar mı ilaç
fatmakrks Bizde 8. Ayın içindeyiz sürekli mızmız halinde olması, beni görünce nazlanması, asla yanından ayrılmama üzün vermemesi, en sevmediğim ay bu ay oldu
retrica lAmMelodi bazen daha erken baslar. Bizde de3.5 baslamisdi uzun surdu. İnsAllah sizde kisa surer. Eskiden nasil uyuyordusa ogle yapin yoksa destege alisir bizim gibi. Ben yanlis yapdim destek cok verdim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala lAmMelodi Yok ya 10 aylığız. Uykuya direnip ağlarken, eli sürekli kulağında
bebekandmom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bizimki de öyle sürekli saçına çekiyor kulağıyla oynuyor bebeklerin genel sorunu sanırım
Demettufan NeclaLeylaCeydaOhnealaneala benim oğlum da 8 aylık uykusu olduğunda kulağını tutuyor genelde.Google’dan da baktım bazı bebekler öyle yapabiliyormuş tabi her bebek öyle midir bilmiyorum
cerrahoglu NeclaLeylaCeydaOhnealaneala dişi çıkmaya çalışırken de ağrısı kulağa vurabilir. Ondan da kulak , saç çekiştirir bebekler :)
retrica Merva96 ahh benimki de gozunun onunden gidince agliyor. Ne zaman duzeliyor peki suresini bilsek de ona gore sabr etsek)))
retrica lAmMelodi ahh bu destek olayini sifir etmek zor malasef. Ama napalim uyusun diye her seyi yapiyoruz