Elfgrn asyazenger bol bol su tüketin stresten uzak durun üstüm gelmiyor az diye sakın stres yapmayın bu daha çok azalmasına sebep oluyor stresten kaynaklı benim önerebileceğim tek şey su Çünkü gerçekten çok büyük faydası var sütün artmasında
SiprayiL asyazenger bol su bol uyku ve bol emzirme. Gerçekten stres de aşırı etkiliyor. Onun dışında kuru dut, incir, kayısı, hurma, dereotu, rezene kimyon havuç bunlar da sütü artırıyor. Bestlak damla da aynı şekilde
Elfgrn asyazenger Ya ben ne kullandıysam geçmedi en son sağlık ocağımdaki hemşire bu durumu anlattığımda bana bir C vitamini önerdi ama yutmak için falan değil böyle kapsül şeklinde içi sıvı Ben onu her emzirme sonrasında patlatıp iğne ile patlatıp göğsü ucuma sürüyordum içindeki jeli gerçekten de etki etti hiçbir krem etki etmedi yani bu en güzel markaları aldım işe yarıyor diye Ama yok yaramadı bu aldığım C vitamini anında hem rahatlattı hem kesti
SiprayiL asyazenger lansinoh göğüs kremi sürüp gümüş kapak kullanın geçiyor 🩷 İlk zamanlar gümüş kapağı sadece emzirirken çıkarıyordum hiç yara olmadı