Rum1 Kızlar bebeğim 3ay 25 günlük devamlı bi ağlama modu kucak istemeler bağırış çığlık 😂 4.ay atağı dedikleri şey böyle bi şey mi dişi falan mı çıkıyo deneyimli olan anneler yazabilir mi
asya343 Rum1 3,5 aylıkken başladı şuan 4 ay 3 günlük hala devam ediyor bi an önce bitsin mahvolduk valla 🤦🏼♀️🥺
utkummm Rum1 Senaikra2121_ asya343 merhaba atak ne kadar sürdü,nasil uyutmayi becerebildiniz bizde ataktayiz sanirim da😪
Senaikra2121_ Benimde 3 ay 15 günlük aynı şeyleri yaşıyorum sürekli ağlıyor kucak istiyor sürekli emmek istiyor gece saat başı uyanıyor uykuları çok hafif oldu ufak bir sese uyanıyor çok yorgunum😮💨
asya343 utkummm 5 aylık oldu düzene girdi gibi valla o ne istiyorsa onu yaptım eşimle örtüde salladık uyuttuk hep bi şekilde atlattık 😀
utkummm asya343 bizde 3 ay 13 gunluguz 3 gundur faln meme reddi var tam emmegi icin yada emzikle uyutuyodum emzigide almiyor o yuzden uyutamiyorum inşallah bian önce duzene girer bizimde😪
Senaikra2121_ Benim 4 ay 17 günlük hala uykusu düzene girmedi gece saat başı uyanıyor sürekli emmek istiyor atak mı başka birsey mi bilmiyorum ama bir an önce geçmesi dileğiyle 🤕