boran06 Uyku rutininiz nasıl? Bebeğiniz Kaç saat arayla kaç dakika uyuyor .bebeğim normalde 1 bucuk saat arayla 1 saat falan uyuyordu simdi 2 saat oldu uyutamadım .
boran06 Azram3523 sabah 7 de kalkıyoruz bazen 4 bazen 5 uyku yapıyoruz akşam 9 bucuk gibi de gece uykusuna geçiyor 2 saatte bir emmeye kalkıyor
Minik2110 Bende burada bekliyeyim bizde 4.5 ayligiz gerilemeden dolayı 3saat uyumadigi bile oluyordu inşallah düzelir.
boran06 Minik2110 inşallah ya gece de saat başı emmeye kalkıyor o yuzden uykumu alamıyorum zaten gunduzde uyumayınca pilim bitiyor artık😂
mervisk Ayındayken 2 saatte bir uyurdu ve gece geç yatardı smdi 5 ay 10 günlük oldu birkaç gündür sabah 6-7 arası kalkıp aksam 8 gibi uyuyor ama gündüz uykuları da 1.5 saatte bir olmaya basladı anlamadım cok sık uyumak ve emmek istiyor hergün yeni bir huy
mervisk mervisk ramazanın başında gece 2-3 gibi uyurdu ramazanın sonunda 8e kadar geriledi her sey bir anda oluyor anlamıyorum 😂
aylizbebe mervisk aynı durumdayız.. şuan 5 ay 10 gün ve gündüzleri 1 buçuk saatte bir yarım saat uyuyor bide ağlama kıyamet direnme oy oyy