Benımkıde 6 bucuk aylık . Bu sabah yataktan dustu cok sert bır ses geldı dusmesıyle kafasını carpma sesı o an beynımden kaynar sular dokuldu nasıl korktum nasıll anlatamam suan sızı cok ıyı anlıyorum o korkuyu daha yenı yasamıs bırı olarak berbat bır gundu. İlk etapta 2 saat gozlem altında tutuyorsunuz uyutmadan bekleyın. Ve reflesklerıne dıkkat edın ınceleyın bakısları nesnelerı takıpmedıp edememesı kollarını ellerını hareket ettırebılmesı elıne aldıgı seyı sıkabılmesı vs bublar guzelse fıskırır tarzda kusma yoksa gozlerde kayma uyuklama halı yoksa 2 saat gectıkten sonra uyutabılırsınız. Ama dedıgım belırtıler bulgulardan bırısı bıle varsa durmayın hastaneye gıdın. Bızde o bulgulr olmadı allaha bınllerce sukur olsun . Ama kafasının arkasında ust ıkı yandada yumuşaklık gördum . Esım dıyor normaldır ben dıyorum bunca zaman farketmedım bu dusunce oldum dıyorum. Ama bı turlu ıcımız rahat etmedı resmen ıkı yanıda bıngıldak gıbı yumusacık olmus bence onceden yoktu yanı ıllakı hıssederdım dokundugum zamanalr. Sızde o tarz bır yumusama vs varmı kafa arkasına dokununca