gokceege 181818 emzirme sonrası sodalı su yapıp ağzının içini iyice bezle temizle daha sonra mikostatin damlat bir iki damla
efsacan 181818 sagip verince azar azar vermeye çalış agzina süt çok geldigi için ona alismistr bende sagiyorum bazen aksama yetmedigi icin ama göğüs ucuyla de emiyor inş seninkide emer
181818 Eneshtc su veriyorum ıciriyorum küçük biberon ile ne kadar içerse bunu bende duydum kalintilar dan oluyor diye
181818 Dedektifgadget bende burdan yazdıkları için aldm ama damla damlatn yazın yazıyor sileyim mi sizce yenidogan için günde 1 defa 1 damla yazıyor kullanım talimatında
Dedektifgadget 181818 çok pütür varsa silin benim kızımın ağzının içi komple olduğu için sildim ben sonraki günler damlattim
emotion1234 Dedektifgadget bi şey sorabilir miyim pamukçuk nasıl bir şey bebeğim bir aylık dilinin üzerinde sağlı sollu beyazlık var doktora gösterdim normal sütten dedi bu beyazlık pamukçuk mı oluyor acaba
Dedektifgadget 181818 o ilk çizgi var ya o kadar damlatiyordum ben ağızda dönmesi gerekiyor ki geçsin
181818 Dedektifgadget anladm bende korktum birsey olur diye biraz koyu yapısı vardı şurup gibi midesine zararı olur mu diye ama gün içinde o şekilde yapay hepsini ağzının içine sıkıyorsunuz değil mi midesine gitse de zarari olmaz değil mi?
181818 emotion1234 evet daha sonra çoğalıyor o dilin üstünde çok ilerletmemek gerekiyor yoksa rahatsızlık veriyor iştahsızlık vs yaşanıyor ondan dolayı baştan çaresine bakmak gerekiyor damla aldm bende burdan önerilere göre bugün basladm umarım etksii olur
Dedektifgadget 181818 evet hiçbir zararı yoktur zaten hoşuna gitmezse tükürür merak etmeyin diline ağız kenarına damlatın günde 2 kere yapıyordum pamukçuk daha çok canını yakar
Dedektifgadget 181818 iki günde etki ediyor ara ara tekrarladı sürdüm toplamda 4 5 günde ağız kokusu için temizlenmisti